keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

“And to What Purpose Could Dead Souls Be Put?” PARNAS vs the Justice Ministry

Via a good treaty

"The Justice Ministry reports that its investigation revealed forty ineligible individuals on that list: two people in prison, four minors, thirteen deceased, and 21 people who denied being PARNAS members at all. Another 39 people were apparently registered in regions where they aren’t residents. PARNAS claims to have 46,148 members in total."

Euromaiden velat

Valtioiden budjettien vajaus suhteessa bruttokansantuotteeseen vuonna 2010 (Via Spiegel)
Saksa ja Suomi ovat omassa luokassaan.



Euromaiden valtionvelat suhteessa bruttokansantuotteeseen.



Kreikan lainojen takaisinmaksut tulevina vuosina



Portugalin lainojen takaisinmaksut



Espanjan lainojen takaisinmaksut




Italian lainojen takaisinmaksut


Kommentti: Mitä yhteistä on velkamailla. Ne ovat katolisia maita, joko Rooman katolisia tai kreikkalaiskatolisia.

Maksajat ovat reformistisia maita.

Kun 1500-luvulla Domikaanimunkki Tetzel oli saarnannut anekaupan puolesta sanoin: "Kun raha kirstuhun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa".


Luther tuomitsi anekaupan sanoen: "Paavillinen ane ei anna anteeksi ainoatakaan syntiä, rauhan voi saavuttaa Kristuksen sanassa uskon kautta." Nämä sanat aloittivat protestanttisen uskonpuhdistuksen.


Nyt markkinafundamendlistit ja isot pankit vaativat itselleen veronmaksajien rahat. Rahat välittäjinä toimivat Kreikka ja muut kriisimaat, jotka ovat joutuneet koronkiskonnan uhreiksi kansainvälisillä velkamarkkinoilla.


torstai 16. kesäkuuta 2011

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Helsingin Sanomat käy lääkärin kukkarolla

Helsingin Sanomat jatkaa lääkärikunnan vastaista kampanjaansa otsikoimalla tänään 14.6.2011 "Lääkäri käy siivoojan kukkarolla".

Lehti viittaa Virenin ehdotukseen, jossa yliopistokoulutuksen saaneiden pitäisi maksaa valtiolle valmistumisen jälkeen valtion kulut koulutusvuosista. Viren ja Helsingin Sanomat eivät huomioi, että akateemisen koulutuksen saaneet maksavat sekä valtiolle että kunnille huomattavan määrän veroa palkastaan. Näillä verotuloilla kykenee valtio ylläpitämään yliopistoja.

On lisäksi huomioitava, että työn tuotto on suurempi kuin siitä maksettava palkka. Erityisesti lääkäreiden työpanoksen osalta tämä pitää paikkansa.

Miten kompensoidaan yliopiston käyneille heidän ansiotulomenetyksensä opintovuosien osalta ?
Heidän ansiotulomenetyksensä on suurempi kuin Helsingin Sanomien kaavailema ylimääräinen vero.

Helsingin Sanomat haluaa edistää verotusta, jossa verotusta kiristetään tiettyjen ammattiryhmien osalta. Siten vastaavan palkan saavilla verotus ei kiristyisi, jos heillä sattuu olemaan matalampi koulutus, esimerkiksi ammattikoulututkinto.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011