lauantai 26. kesäkuuta 2010

Nordhein-Westfalenissa suunnitellaan yliopistojen opintomaksujen poistoa

Via WRD.de

Kommentti: Suomessa on haluttu tehdä yliopisto-opiskelu maksulliseksi. Saksassa Vihreät ja sosialidemokraatit haluavat maksut poistaa ainakin Nordrhein-Westfalenissa.

Tässä on yksi ideologinen esimerkki, joka erottaa oikeistolaisen Kokoomuksen edistyksellisistä puolueista. Suomessakin Kokoomusta lähellä olevat piirit ovat puuhanneen Suomen yliopistoihin opiskelumaksua. Suunnitelmassa ei ole järkeä, koska samanaikaisesti valtio antaa opiskelijoille asumistukea ja opintotukea.

2 kommenttia:

prudent hackers kirjoitti...

Olemme Prudentin hakkerit. olemme nerokasta hakkeroinnin suhteen, ITC: n johtajat ovat käytettävissä käsittelemään kaikkia hakkerointityösi. Toimitamme asiakkaillemme työtä kohtuuhintaan ja suurta nopeutta. Emme tuhlaa aikaa ja menestysmäärä on 100% taattu. Palvelumme sisältävät muuntaa yliopiston arvosanat Facebook, twitter, IG hack Sähköposti hack Yahoo hakata Gmail hack Outlook Hack AOL Hack Pyyhi rikosrekisteri Pyyhi luottokortti velka MasterCards / viisumikortit Pankkitili WU siirto Money Gram-tilisiirto Tietokannan hakata ja paljon muuta. Muiden räätälöityjen palveluiden joukossa ... kaikki tämä on erittäin suuri. Tulokset on taattu. Ota yhteyttä osoitteeseen prudenthcakershackers@gmail.com

engelcoolers kirjoitti...

If you are searching for the best heavy duty marine coolers and camping coolers at the lowest prices, then our Bison coolers, the best ice chests and coolers made in the USA, are perfect for you. Shop now!