maanantai 15. marraskuuta 2010

Kashin Says Attacker Resembled ‘Football Fanatic’



Via The Other Russia  

1 kommentti:

Safa Sadat kirjoitti...

Hei kaikki, nimeni on Felicia haruna Sadat ja olen täällä todistamassa Karnataka-temppelin BABA NOSA UGO: n hyvistä töistä, koska onnellisuuteni on palautettu, olen ollut naimisissa noin 11 vuotta, se pääsi pisteeseen, kun mieheni alkoi toimia omituisesti ja sitten hän jätti minut ja 2 lastamme toiselle naiselle yli 6 kuukaudeksi, en koskaan tiennyt, että hänellä oli suhde toisen naisen kanssa, tämä nainen haluaa ottaa onnelliseni ja kaiken, mitä olen työskennellyt, tunsin lopettaa kaiken. Etsiessään ratkaisua löysin useita todistuksia Spellcasterista Internetissä.
Jotkut todistivat, että hän toi ex-rakastajansa takaisin, toiset todistivat ratkaisevansa kaikenlaisia ​​henkisiä ongelmia, rohdosvalmisteita sellaisten sairauksien kuten fybroidin, astman, sukupuolitaudin, munuaissairauden, diabeteksen, erektiohäiriöiden, arpajaisten voittamisen vuoksi. En ole koskaan uskonut loitsunkeruun, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoa, koska etsin ratkaisua kaikkialta, joten sain BABA NOSA UGO: n sähköpostin Testimoniesista verkossa ja päätin kokeilla häntä.
Otin yhteyttä häneen sähköpostitse ja selitin hänelle ongelmasi, hän kertoi minulle, mitä minun piti tehdä, ja tein juuri niin kuin hän neuvoi, valmistelin jotain minulle käytettäväksi, hän teki melkein kaiken itse, epäilin todella, kun hän kertoi minulle, että Minun pitäisi odottaa hyviä uutisia, se oli alle 14 päivää, kun mieheni soitti minulle niin pitkän ajan kuluttua. Hän palasi anteeksi ja pyysi anteeksiantoa. Koko juttu oli kuin unelma, annoin hänelle anteeksi ja olemme nyt jopa onnellisempia kuin koskaan ennen.
Haluan kiittää suurta kiitosta BABA NOSA UGOlle ystävällisestä avustaan, en ole koskaan odottanut niin suurta hengellistä työtä enkä lopeta hänen todistuksensa jakamista. Jos sinulla on henkisiä ongelmia ja etsit todellista ja aitoa Spellcasteria, ota yhteyttä BABA NOSA UGOan ja sinusta tulee ilo.

Sähköposti: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

WhatsApp: +37258031247

Viber: +2347066853060

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka