sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Vapaavuori ja palkkakustannukset

Bloombergin haastattelussa  ministeri Vapaavuori kertoo Suomen palkkakustannusten suhteessa työn tuottavuuteen olevan 15 % prosenttia korkeammat Saksaan verrattuna.

Katsoin Eurostatin tilastoja aiheesta:
Sen mukaan  Suomessa teollisuuden tuottavuus tuottavuus on Saksan vastaavaa korkeampi ja
Suomen kaikkien työpaikkojen tuottavuus on Saksan tasolla.
Samoin Suomen työn kustannukset tuntia kohtia (mukaanlukien sosaaliturva) on Saksan kanssa samalla tasolla. Tilasto on vuodelta 2012.


Kommentti:  En väitä, että ministeri Vapaavuori valehtelee mutta hänen tilastonsa poikkeavat Eurostatin vastaavista.  Eurostatin mukaan Suomessa tuottavuus on selvästi useita muita Euroopan maita korkeampi. Siksi tuntuu oudolta elinkeinoelämän ja Kokoomuksen edustajien toitotus siitä, että Suomen työvoimakustannukset olisivat kilpailijamaita korkeammat. 
Valhe--emävalhe-- EK.

1 kommentti:

Viorica Dăncilă kirjoitti...

Teen sähköpostiyhteyden Dr.Amisolle vain kolme päivää sitten, koska näin blogin viestin lukevan Amerikan yhdysvaltalaisen naisen kommentista, hän sanoi, että dr.Amiso pystyi palauttamaan entisen rakkauden ja palauttamaan rakkauden ja luottamus. Nimeni on Infitdel Anders Tukholmasta, muutama vuosi sitten menin naimisiin herra Andersonin kanssa, joka on ammatin mukaan lääkäri, meitä rakasti niin paljon, että meillä molemmilla on kaikki yhteinen ja meillä oli poikavauva Yhdessä eläimme melko mukavaa elämää, mutta tapahtui jotain viime vuoden joulukuussa, mieheni alkoi tulla kotiin myöhään illalla, melkein kolmen viikon ajan mieheni palaa töistään vasta klo 23.09, ja sen ei pitänyt tehdä olkoon niin, valitin ja kysyin, miksi myöhään tullessaan hän antoi tekosyitä työn luonteesta. Olin niin huolestunut ja minun on selvitettävä, mikä oli tosiasiallisesti ongelma, sain selville, että mieheni on alkanut pitää ulkosuhteita naisen kanssa hänen toimistostaan, he molemmat työskentelevät yhdessä samassa yrityksessä, kohtasin mieheni, mutta hän kielsi muutama päivä myöhemmin tapaus pahenee kuin koskaan aiemmin, mieheni alkoi nukkua ulkona, sen jälkeen huomasin, että jotain oli vialla jossain, koska en ole koskaan tehnyt mitään vahingoittaakseen häntä tai riistänyt häneltä mitään mitä minulla oli, jaan mielelläni kaiken hänen kanssaan tarkoittaa kaikkea.
Päätin ottaa yhteyttä Dr.Amison sähköpostiin, koska olen lukenut verkkoviesteistä kuinka Dr.Amiso palauttaa rakkauden ja rakentaa luottamusta suhteeseen. Pyydän apua Amison sähköpostiosoitteella (herbalisthome01@gmail.com) muutamaa tuntia myöhemmin, sain vastauksen sähköpostiviestistä. ja hän sanoi, että olen oikeassa paikassa, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni takaisin rakastaen ja välittämällä minusta. Uskoin ja yritän sitä, muutama päivä sen jälkeen kun hän lounasteli rakkausloitsun ilmaan, mieheni soitti minulle puhelimitse ja sanoi, että hän oli tulossa kotiin tänään, odotin häntä, heti Anderson-mieheni tuli kotiin sinä iltana, Olin yllättynyt nähdessäni hänen polvistuvan anteeksi anteeksi minulle, että hän oli pahoillani huijaamisesta ja nukkumisesta myöhään. Huomasin, että Rakkaus -loitsulounas oli töissä, kiitän Amisoa hänen voimakkaista voimistaan ​​palauttaa rakkaus ja luottamus avioliittoon / parisuhteeseen. tämä on todella voimakas maaginen rakkausloitsu.
niin monet avioliitot saattavat olla läpi samanlaisen suhdekriisin, älä itke enää tai pyydä miehesi tulemaan takaisin, ota vain yhteyttä tähän Dr.Amiso-henkiseen mestariin, hän auttaa sinua palauttamaan rakkautesi ja olet onnellisempi kuin koskaan ennen. se toimii minulle ja tiedän, että se toimii myös sinulle.
Amisolla on valtuudet palauttaa entinen rakkaus, lopettaa avioeromenettely, saada aikaan todellinen elämänrakkaus, rikkoa avioliiton pahoja loitsuja, rakentaa luottamusta ja rakkautta. jne. herbalisthome01@gmail.com